Datorita situatiei actuale, cursurile sunt suspendate pe termen nedeterminat si sunt diponibile trainingurile individuale pentru Web Design si WordPress (prin Skype sau Zoom).
Informatii personalizate in functie de cunostintele si obiectivele tale. Detalii la 0730 664 580 sau utilizand formularul de contact.
#LearnSafe #LearnAtHome
Curs - Training individual Web Design

Training individual Web Design

Creeaza, administreaza si optimizeaza site-ul tau.

Esti antreprenor sau ai un site web? Vino sa inveti cum sa iti realizezi, administrezi, optimizezi site-ul tau. Pune ideile in aplicare rapid si fara costuri suplimentare.

Contactati-ne acum


Investeste in dezvoltarea ta. Competentele de web design iti vor oferi un plus semnificativ.


Salveaza timp pretios si realizaza modificarile rapid, atunci cand ai nevoie, asa cum ai nevoie.


Minimizeaza costurile afacerii tale online. Iti poti reduce cheltuielile de administrare site.

Informatii constructive  
"Atmosfera de lucru foarte placuta, informatii constructive, merita cursul si pentru dezvoltarea ta personala."
Alina Cerescu
Testimonial Curs Web Design

  • Program flexibil

    Poti alege programul in functie de zilele sau orele tale libere.

  • Adaptat nevoilor tale

    Traingul individual se pliaza pe nevoie tale, programa fiind in functie de ceea ce iti doresti sa obtii.

  • La 2-3 minute de Piata Unirii

    Poti ajunge usor la noi, cu metroul, masina sau orice alt mijloc, suntem la doar 2-3 minute de Piata Unirii.

PRETURI

Pentru a avea o idee cat mai exacta asupra preturilor, acestea sunt afisate mai jos.
Daca doresti o oferta personalizata in functie de nevoile tale, ne poti contacta pentru a obtine mai multe informatii.


6 ore

900 Lei

PROGRAM FLEXIBIL
Se impart in 3 sedinte de 2 ore, in care poti invata ceea ce ai nevoie pentru site-ul tau.
Contacteaza-ne

10 ore

1.400 Lei

PROGRAM FLEXIBIL
Se impart in 5 sedinte de 2 ore, in care poti invata ceea ce ai nevoie pentru site-ul tau.
Contacteaza-ne

ABONAMENT

800 Lei

PROGRAM FLEXIBIL
Alege varianta de abonament in care sunt incluse 6 ore lunar, durata minima 3 luni.
Contacteaza-ne
20% REDUCERE - Vino sa studiezi impreuna cu un prieten si obtineti 20% discount din pretul total. Contacteaza-ne pentru detalii.

 

Util, practic si eficient  

"Traingul individual ofera posibilitatea de a dobandi rapid exact cunostintele de care ai nevoie. In plus obtii indrumarea de care ai nevoie."
Dana Stoica
Testimonial Curs Web Design

Programa orientativa

Training-ul individual de web design este integral practic si este adaptat pentru ceea ce ai nevoie: fie pentru ca dezvolti un proiect pentru client si nu stii exact ce trebuie sa faci, fie pentru ca ai deja un website si doresti sa te ocupi personal de el.

Cursul poate fi sustinut atat la sediul nostru din Bucuresti, Bulevardul Unirii, nr 14, la doar 2-3 minute de metrou Piata Unirii sau prin Skype.

Vei intelege cum este structurat un site, de ce sa scrii cod reutilizabil si cum te ajuta asta. Utilizam editorul Visual Studio Code, clientul de FTP Fille Zilla sau WinSCP, conceptul Bootstrap, elemente PHP care iti vor scuti timp in executia proiectelor tale.

Vei cunoaste cum este structurat un document HTML (section, div, span etc.). Proprietati CSS (position, padding, margin etc.). Elemente semantice si non-semantice. Elemente Bootstrap: componente HTML, CSS si JavaScript necesare in majoritatea proiectelor pe care le vei realiza. Design-ul responsive (mobil, tableta, desktop). Vei invata de la inceput cum sa structurezi site-ul tau pentru a se incarca cat mai repede.
Vei cunoaste cum este structurat un document HTML (section, div, span etc.). Proprietati CSS (position, padding, margin etc.). Elemente semantice si non-semantice. Elemente Bootstrap: componente HTML, CSS si JavaScript necesare in majoritatea proiectelor pe care le vei realiza. Design-ul responsive (mobil, tableta, desktop). Vei invata de la inceput cum sa structurezi site-ul tau pentru a se incarca cat mai repede.
Vei invata sa achizitionezi domenii web, sa alegi pachetul de hosting, cum sa schimbi name servere-le ai sa configurezi adresele de email. Vom utiliza clientul de FTP File Zilla sau WinSCP pentru a urca direct pe server tot ceea ce lucram.
Realizeaza site-uri de tip OnePage, invata despre media queries si cum sa utilizezi proprietati pentru a optimiza cat mai bine layout-ul pentru mobil.
Vei invata cum sa incluzi un formular (input, textarea, select, submit, form method, form action) in pagina de contact, cum sa prelucrezi datele si sa le transformi in variabile PHP pe care le vei trimite pe email. Vom include harta Google Maps. Pentru design vom utiliza iconite Font Awesome Icons.
Vei parcurge realizarea site-urilor de prezentare, modalitati eficiente de lucru, structuri comune, diferente.
Vei invata despre meta title, description, keywords, care sunt recomandarile Google pentru optimizarea SEO, practici si standarde. Vei intelege utilizarea si rolul alt, title, headings, backlinks in optimizarea site-urilor. Vei face cunostinta cu instrumentele SEO care iti vor fi utile in activitate.
Promovarea site-ului este esentiala inca de la lansarea acestuia. Vei invata cum sa realizezi o campanie, cum sa construiesti si sa publici anunturi, sa identifici publicul tinta, stabilirea bugetelor, masurare si optimizare rezultate.
Un site care se incarca rapid pe mobil creste experienta pozitiva a utilizatorilor. Afla cum sa scrii cod si cum sa optimizezi site-ul tau pentru performanta.

Programa noastra se adapteaza in functie de ceea ce ai nevoie si poate cuprinde de la de inregistrarea domeniului, hosting, certificat SSL de securitate pentru domeniu, conectarea prin FTP pentru urcarea continutului pe server, conectarea la cPanel pentru adaugarea adreselor de email, bazelor de date. Instalarea platformei WordPress, adaugarea de teme, modificare si adminstrare continut, Elementor, DIVI sau alte teme. Vei invata ceea ce ai concret nevoie pentru proiectul tau.

6 intrebari frecvente

Iata mai jos o lista de intrebari si raspunsuri. Daca ai nevoie de mai multe informatii ne poti contacta la 0730 664 580.

Cui se adreseaza acest training?

Acest training se adreseaza antreprenorilor, studentilor si tuturor celor care au un site(sau doresc unul).

Voi lucra practic?

Da, vei lucra practic, de la inregistrarea domeniului, hosting si email la crearea, administrarea si optimizare site-ului.

Este necesar laptopul propriu?

Este recomandat sa vii cu laptopul propriu pentru a lucra atat practic cat si pentru a instala diverse lucruri. In cazul in care nu poti veni cu unul, iti vom pune la dispozitie.

Sunt necesare cunostinte tehnice?

Poti invata de la zero, orice cunostinte tehnice sunt bine venite. Vom porni de la cunostintele pe care le ai.

Ofera certificat de participare?

Da. Dupa participarea la acest curs vei primi un certificat de participare ce atesta competentele dobandite si pe care il poti adauga la CV-ul tau.

Cum se plateste acest trainging individual?

Se poate achita atat numerar la sediul DIGITAL SKILLS, prin transfer bancar sau la orice sucursala Banca Transilvania.


© 2016-2020 DIGITAL SKILLS SRL
Registrul furnizorilor de formare profesionala a adultilor numarul 40/7082/21.10.2016
Bulevardul Unirii, Nr. 14, Sector 4, Bucuresti R.C.: J40/6400/2016, C.U.I.: 36031733, Capital social 200 RON.
Telefon contact: 0730.664.580
Acest site foloseste cookie continuarea navigarii implica acceptarea lor Sunt de acord.

Invata cum poti seta $_COOKIE sau $_SESSION cu PHP si incepe cariera ta in programare web.

Vino la cursul de PHP+MySQL+WordPress