CURSURI WEB DESIGN ONLINE

INSCRIE-TE la cursul de web design online

Dezvoltam varianta online a cursurilor de web design. Adauga numele si adresa de email si te vom anunta pe email imediat ce platforma este activata.

Suntem aproape gata, punem ultimele detalii la punct.
Felicitari! Datele au fost trimise cu succes! Vei primi in scurt timp un email de confirmare care va contine codul de reducere.

Foarte util!

"Cursul de web design online iti permite sa ai cu tine informatia necesara, oriunde si oricand. Exemple concrete, template-uri comentate, coduri sursa si multe lucruri utile."
Dana Stoica
Testimonial Curs Web Design

 • Simplu si eficient

  Lectiile sunt explicate intr-o maniera simpla, intuitiva si usor de parcus, bazata pe experienta cursurilor la sala de curs.

 • Disponibil oriunde

  Descarci si urmaresti fiecare lectie in ritmul tau. Poti invata atunci cand doresti si unde doresti.

 • Coduri exemplificate

  Exemple, template-uri si coduri sursa comentate pentru o intelege mai buna si usoara.

Descrierea cursului

Acest curs online de web design este despre tine, pentru tine. Pasiunea, perseverenta si cunostintele te pot ajuta sa creezi lucruri de care esti mandru. Poti lucra de oriunde te simti creativ, pentru persoane din intreaga lume.

Inveti in ritmul tau

Cursurile online iti permit sa inveti in ritmul tau, de acasa, de la mare sau oricand doresti.
 • Simplu si usor de parcurs
 • Coduri si exemple concrete
 • Util si eficient

Invata inca de la prima lectie cum sa scrii cod reutilizabil

Invatand cum sa lucrezi corect iti vei face viata mai usoara, vei fi mai eficient si vei obtine rezultate mai bune. In plus ii vei ajuta si pe cei care lucreaza cu tine sau dupa tine.

 • Vei avea o viata fericita
 • Realizezi proiecte intr-un timp mai scurt
 • Utilizezi un limbaj comun, global acceptat si apreciat

Afla cum sa creezi design eficient

Acest lucru te va ajuta sa captezi si sa dirijezi atentia vizitatorilor catre actiunea ce se doreste indeplinita. Prin felul in care utilizezi culorile, fonturile, call to action si spatiile vei exprima profesionalism si incredere.

 • Vei fi apreciat si sustinut
 • Generezi conversii mai bune
 • Contribui la un Internet mai frumos si util

Structura cursului

Acest curs de web design are o puternica componenta practica, vei invata web design lucrand. Programa noastra are in vedere intreg contexul: viata ta, vizitatorii, clientii, tehnologia si standardele din mediul digital, colegii care pot lucra cu tine sau dupa tine. In 2017 ai nevoie sa te poti descurca singur sau in echipa, sa lucrezi atat pentru Romania cat si pentru Germania, Franta, Canada sau orice alta tara din intreaga lume.

Portofoliul tau

Pentru ca portofoliul tau reprezinta cartea de vizita ne vom desfasura tot procesul de invatare in jurul realizarii sale. Pe parcursul cursului vei realiza trei tipuri de proiecte: un Landing page, un site de tip One page si un site de prezentare Multipage. La sfarsit vei putea prezenta cu mandrie toata munca ta si poti adauga in portofoliul tau personal.

Lucreaza de oriunde

Web design-ul iti ofera posibilitatea de a lucra de oriunde te simti creativ, pentru persoane din intreaga lume. Este util si important cu atat mai mult daca locuiesti in Romania, unde salariile sunt printre cele mai mici din Europa. Mediul digital nu are granite, ai nevoie doar de un laptop, pasiune si perseverenta in ceea ce faci. Poti dezvolta produse si servicii la nivel global.

Piata dinamica

Sunt aproximativ 1.030.000.000 de site-uri web active, piata este in continua crestere si dezvoltare. Iti poti desfasura activitatea atat in tara cat si in afara ei, angajat sau pe cont propriu.
 • Poti dezvolta proiectele tale
 • Te poti angaja intr-o companie
 • Poti lucra pe cont propriu

6 intrebari frecvente

Iata mai jos o lista de intrebari si raspunsuri. Daca ai nevoie de mai multe informatii ne poti contacta la 0730 664 580.

Cursul online ofera diploma acreditata?

Cursul de web design online nu ofera diploma acreditata, pentru a obtine certificatul eliberat de ANC, te asteptam la sala de curs.

Cum pot realiza plata cursului?

Plata se poate realiza prin transfer bancar sa plata online cu cardul, prin platforma securizata de plati online.

Cum este structurat cursul

Cursul este structurat pe lectii, de la incepator la avansat, contine exercitii, coduri sursa si teme comentate.

Ce voi invata din acest curs

Cum sa lucrezi eficient utilizand HTML5, CSS3, Bootstrap, elemente de JavaScript si PHP pentru a oferi performanta prin ceea ce faci.

Cand vor fi disponibile cursurile online

Cursurile vor fi disponibile in curand, punem la punct ultimele detalii.

Specificatii tehnice

Poti utiliza orice laptop sau calculator pe care poti viziona materiale video (filme). Programale pe care le vei instala sunt free si nu necesita cerinte speciale.

Cursuri web design

© 2016 DIGITAL SKILLS SRL
Registrul furnizorilor de formare profesionala a adultilor numarul 40/7082/21.10.2016
Bulevardul Unirii, Nr. 14, Sector 4, Bucuresti R.C.: J40/6400/2016, C.U.I.: 36031733, Capital social 200 RON. Telefon: 0730.664.580

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home5/digitafq/public_html/cursuri-web-design-online.php:1) in /home5/digitafq/public_html/footer.php on line 125

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home5/digitafq/public_html/cursuri-web-design-online.php:1) in /home5/digitafq/public_html/footer.php on line 126
Acest site foloseste cookies continuarea navigarii implica acceptarea lor Sunt de acord.

Invata cum poti seta $_COOKIES sau $_SESSION cu PHP si incepe cariera ta in programare web.

Vino la cursul de PHP+MySQL+WordPress