• CURSURI WEB DESIGN

 • Curs Web Design acreditat ANC (Autoritatea Nationala pentru Calificari) - invata inca de la prima linie de cod cum sa realizezi site-uri web eficient, cum sa scrii cod reutilizabil si sa oferi performanta prin ceea ce faci. HTML5, CSS3, Bootstrap, elemente jQuery si PHP, optimizare SEO de baza.
 • Web designer Bucuresti Formator
  Dan Neamtu
  Categorie
  Web Design
  Pareri
    (5 recenzii)

Grupe
in formare

Data inceperii: 8 aprilie · Pret 870 lei
In fiecare Sambata si Duminica, 14:00-17:00. 4 locuri libere
Data inceperii: 10 aprilie · Pret 870 lei
In fiecare Luni si Miercuri, 10:30-13:30. 5 locuri libere
Data inceperii: 19 aprilie · Pret 870 lei
In fiecare Luni si Miercuri, 17:30-20:30. 5 locuri libere

Durata cursului: 5 saptamani. Sala de curs este la 3 minute de metrou Piata Unirii.

Inscrie-te (4 locuri disponibile)
 

"Mediul digital schimba modul in care invatam, lucram si ne traim viata. Cursurile de web design iti pot deschide noi oportunitati de dezvoltare. Poti lucra pe cont propriu, te poti angaja sau iti poti dezvolta propria ta afacere."
Dana Stoica
Dana Stoica - cursuri web design Bucuresti pentru incepatori

Un curs excelent!  
"Este un curs pe care fiecare persoana ar trebui sa il urmeze. Simplu, usor si iti poate deschide noi oportunitati de dezvoltare mai ales pe cont propriu. "
Web Designer - Alexandra Stoenescu
Testimonial Curs Web Design

 • Program flexibil

  Poti alege cursul in functie de programul tau liber: dimineata, seara sau in weekend.

 • Plata in rate

  Cursurile pot fi achitate in doua rate: prima la inscriere si va garanteaza locul in grupa, urmatoarea pana in saptamana a treia de curs.

 • Curs practic

  Pe tot parcursul site-ului vei lucra practic, dezvoltand doua tipuri de site-uri responsive: one page si cu pagini diferite.

Portofolii recente

In timpul cursului vom lucra practic si vei invata cum sa realizezi un Landing page, un site de tip One Page si un site cu pagini separate. Este intesant, placut si cu rezultate foarte bune.

Electronic Service Center

Vlad Bucur

Site de tip One Page pentru service reparatii, am utilizat HTML5, CSS3, Bootstrap, jQuery.

Landing page aplicatie

Vlad Bucur

Realizare landing page pentru o aplicatie. Am utilizat HTML5, CSS3 si framework-ul Boostrap.

Site One Page

Catalin Cuibari

Realizare site de prezentare pentru sala de fitness in format One Page.

CODERI
Catalin Cuibari

"Sunt pasionat de fotografie si tehnologie iar web design-ul imi ofera liberatea de a creea noi lucruri utilizand doar cod, de a lucra in echipa si a dezvolta proiecte de impact."

Vezi proiectele mele
Vlad Bucur

"Imi place sa creez diverse lucruri, am prieteni care lucreaza in web design si impreuna ne dorim sa dezvoltam proiecte complexe care nu depind de un oras sau tara. "

Afla mai multe despre Vlad

Formator

Acest curs este despre tine, pentru tine. Pasiunea, perseverenta si cunostintele te pot ajuta sa creezi lucruri de care esti mandru. Metoda noastra este practica si tine cont de personalitatea si cunostintele tale, fiind inspirata din cele mai noi tehnologii, standarde web si tendintele pietei. Incurajam si sustinem lucrul in echipa, gandirea laterala, creativa si generatoare de solutii.

Misiune

Dan Neamtu este web designer freelancer de 8 ani. Misiunea lui este de a te ajuta sa inveti cum poti lucra eficient si sa oferi performanta prin ceea ce faci.
 • Empatic si intelegator
 • Prietenos si comunicativ
 • Sustinator al visurilor indraznete

Invata inca de la prima lectie cum sa scrii cod reutilizabil

Invatand cum sa lucrezi corect iti vei face viata mai usoara, vei fi mai eficient si vei obtine rezultate mai bune. In plus ii vei ajuta si pe cei care lucreaza cu tine sau dupa tine.

 • Vei avea o viata fericita
 • Realizezi proiecte intr-un timp mai scurt
 • Utilizezi un limbaj comun, global acceptat si apreciat

Afla cum sa creezi design eficient

Acest lucru te va ajuta sa captezi si sa dirijezi atentia vizitatorilor catre actiunea ce se doreste indeplinita. Prin felul in care utilizezi culorile, fonturile, call to action si spatiile vei exprima profesionalism si incredere.

 • Vei fi apreciat si sustinut
 • Generezi conversii mai bune
 • Contribui la un Internet mai frumos si util

Programa curs

Acest curs de web design are o puternica componenta practica, vei invata web design lucrand. Programa noastra are in vedere intreg contexul: viata ta, vizitatorii, clientii, tehnologia si standardele din mediul digital, colegii care pot lucra cu tine sau dupa tine. In 2016 ai nevoie sa te poti descurca singur sau in echipa, sa lucrezi atat pentru Romania cat si pentru Germania, Franta, Canada sau orice alta tara din intreaga lume.

Vei intelege cum este structurat un site, de ce sa scrii cod reutilizabil si cum te ajuta asta. Utilizam editorul Sublime Text, clientul de FTP Fille Zilla, conceptul Bootstrap, elementul PHP care iti va scuti timp in executia proiectelor tale.

Vei cunoaste cum este structurat un document HTML (section, div, span etc.). Proprietati CSS (position, padding, margin etc.). Elemente semantice si non-semantice. Elemente Bootstrap: componente HTML, CSS si JavaScript necesare in majoritatea proiectelor pe care le vei realiza. Design-ul responsive (mobil, tableta, desktop). Vei invata de la inceput cum sa structurezi site-ul tau pentru a se incarca cat mai repede.
Vei invata sa achizitionezi domenii web, sa alegi pachetul de hosting, cum sa schimbi name servere-le ai sa configurezi adresele de email. Vom utiliza clientul de FTP File Zilla sau WinSCP pentru a urca direct pe server tot ceea ce lucram.
Realizeaza site-uri de tip OnePage, invata despre media queries si cum sa utilizezi proprietati pentru a optimiza cat mai bine layout-ul pentru mobil.
Vei invata cum sa incluzi un formular (input, textarea, select, submit, form method, form action) in pagina de contact, cum sa prelucrezi datele si sa le transformi in variabile PHP pe care le vei trimite pe email. Vom include harta Google Maps. Pentru design vom utiliza iconite Font Awesome Icons.
Vei parcurge realizarea site-urilor de prezentare, modalitati eficiente de lucru, structuri comune, diferente.
Vei invata despre meta title, description, keywords, care sunt recomandarile Google pentru optimizarea SEO, practici si standarde. Vei intelege utilizarea si rolul alt, title, headings, backlinks in optimizarea site-urilor. Vei face cunostinta cu instrumentele SEO care iti vor fi utile in activitate.
Promovarea site-ului este esentiala inca de la lansarea acestuia. Vei invata cum sa realizezi o campanie, cum sa construiesti si sa publici anunturi, sa identifici publicul tinta, stabilirea bugetelor, masurare si optimizare rezultate.
Un site care se incarca rapid pe mobil creste experienta pozitiva a utilizatorilor. Afla cum sa scrii cod si cum sa optimizezi site-ul tau pentru performanta.
Chiar si pentru site-uri mici de prezentare vei avea nevoie de instalarea blogului WordPress. Un site eficient contine elemente ce comunica pe 3 paliere: persuasiune, emotie si incredere. Afla cum sunt transpuse acestea in elemente de web design si cum le poti utiliza pentru a obtine rezultate cat mai bune.

Portofoliul tau

Pentru ca portofoliul tau reprezinta cartea de vizita ne vom desfasura tot procesul de invatare in jurul realizarii sale. Pe parcursul cursului vei realiza in general trei tipuri de proiecte: un Landing page, un site de tip One page si un site cu pagini separate, sub coordonarea atenta a formatorului. La sfarsit vei putea prezenta cu mandrie toata munca ta si poti adauga in portofoliul tau personal.

+ Hosting gratuit timp de 1 an

Pentru ca vei lucra direct pe server atat in timpul cursului cat si dupa curs, primesti gratuit un pachet de business hosting pentru site-ul tau, oferit de Speed Host Romania - gazduire web profesionala.

Metoda diferita

Acest curs este despre tine, pentru tine. Pasiunea, perseverenta si cunostintele te pot ajuta sa creezi lucruri de care esti mandru si care pot depasi granitele Romaniei. Metoda noastra este practica si tine cont de personalitatea si cunostintele tale, fiind inspirata din cele mai noi tehnologii, standarde web si tendintele pietei. Incurajam si sustinem lucrul in echipa, gandirea laterala, creativa si generatoare de solutii.

Dezvoltam gandirea laterala si creativa

Vedem lucrurile in context si stim de ce si la ce te ajuta sa inveti un lucru. Pentru a beneficia de un proces educational cat mai personalizat si eficient, numarul de participanti in grupa este de minim 3 maxim 5.
 • Inveti in ritmul si felul tau
 • Lucrezi atat individual cat si in echipa
 • Descoperi cum sa fii eficient si sa vezi lucrurile in context

Program flexibil

Cursurile de web design pentru incepatori au un program flexibil, poti alege dimineata, seara sau in weekend. Alege grupa dorita, inscrie-te si incepe cariera ta.

weekend

870 Lei 1100 Lei

8 aprilie 2016 · 5 Saptamani
In fiecare Sambata si Duminica, 14:00-17:00 - sala de curs este la 3 minute de metrou Piata Unirii.

dimineata

870 Lei 1100 Lei

10 aprilie 2016 · 5 Saptamani
In fiecare Luni si Miercuri, 10:30-13:30 - sala de curs este la 3 minute de metrou Piata Unirii.

seara

870 Lei 1100 Lei

19 aprilie 2016 · 5 Saptamani
In fiecare Luni si Miercuri, 17:30-20:30 - sala de curs este la 3 minute de metrou Piata Unirii.
Cursul se poate achita atat numerar la sediul DIGITAL SKILLS cat si la orice sucursala Banca Transilvania.

 

Un curs excelent  

"Este un curs pe care fiecare persoana ar trebui sa il urmeze. Simplu, usor si iti poate deschide noi oportunitati de dezvoltare, mai ales pe cont propriu. "
Web Designer - Alexandra Stoenescu
Testimonial Curs Web Design

Curs Web Design acreditat ANC

Cursul de Web Design este autorizat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei prin ANC (Autoritatea Nationala pentru Calificari). Cursul ofera certificat de absolvire pentru ocupatia de Designer Pagini Web - Web Design Responsive - cod NC/COR 216613.

Sala de curs Web Design Digital Skills

Designer Pagini Web
Cod NC/COR 216613

Cursurile se desfasoara dupa o programa autorizata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei prin ANC si contin o puternica componenta practica insotita si de partea teoretica.

 • Curs acreditat ANC
 • Certificat de absolvire
 • Taxa de examinare inclusa in pretul cursului

6 intrebari frecvente

Iata mai jos o lista de intrebari si raspunsuri. Daca ai nevoie de mai multe informatii ne poti contacta la 0730 664 580.

Ce acte sunt necesare pentru inscriere?

Pentru sustinerea examenului final sunt necesare urmatoarele acte: copie dupa buletin/act de identitate, copie dupa certificatul de nastere, copie dupa certificatul de casatorie (numai in cazul schimbarii numelui), copie dupa ultimul act de studii.

Exista alte costuri in afara de costul cursului?

Toate costurile sunt incluse in pretul cursului (suportul de curs, consumabilele, examenul final, eliberarea diplomei). Taxa de examinare este inclusa in pretul cursului.

Este necesar laptopul propriu?

Da, la acest curs este necesar sa vii cu laptopul propriu pentru ca vei lucra si acasa. Poti instala si programele Sublime Text (vom scrie cod) si FileZilla (vom transfera fisierele pe server).

Sunt necesare cunostinte de web design?

Cursurile de web design sunt structurate pentru a incepe fara cunostinte tehnice, veti invata de la zero lucrand practic. Daca detineti cunostinte HTML, CSS, PHP, Bootstrap este cu atat mai bine, tinem cont de acest lucru.

Ofera diploma acreditata ANC?

Da. Cursul este acreditat ANC (Autoritatea Nationala pentru Calificari), specializare Designer Pagini Web, cod NC/COR 216613. Dupa terminarea cursului, se sustine examenul final format din parte teoretica si proiect practic.

Cum se plateste acest curs?

Cursul se poate achita integral sau in doua rate, atat numerar la sediul DIGITAL SKILLS, prin transfer bancar sau la orice sucursala Banca Transilvania. Deoarece locurile sunt limitate, doar dupa efectuarea platii se rezerva locul in grupa.

Cursuri web design

© 2016 DIGITAL SKILLS SRL
Registrul furnizorilor de formare profesionala a adultilor numarul 40/7082/21.10.2016
Bulevardul Unirii, Nr. 14, Sector 4, Bucuresti R.C.: J40/6400/2016, C.U.I.: 36031733, Capital social 200 RON. Telefon: 0730.664.580