• Fundamente HTML5 + CSS5 - curs online

  Incepe astazi cariera ta in web design si programare, stapaneste bazele HTML5 si CSS3 si vezi cum sa lucrezi eficient utilizand cele mai noi tehnologii si standarde web.
 • 21 de lectii vizuale si exemple practice ce structureaza elementele HTML5 si proprietatile CSS3 asa cum ai nevoie pentru a fi usor de inteles.

 • Web designer Bucuresti Autor
  Dan Neamtu
  Data publicarii
  6 Ianuarie 2018
  Pareri
    5/5 (5 Recenzii)

560 lei 750 Lei 25% reducere

Doar 3 zile la acest pret

 • Include
 • 20 de lectii video usor de parcurs
 • Acces full time
 • Disponibil si pe mobil
 • Suport si indrumare
 • Acces la update-uri viitoare
 • Ai un cupon?

Descrierea cursului

Curs online HTML5 si CSS3 (2018) - invata bazele web design-ului, acestea vor fi fundatia ta pentru mai departe. Vei invata cum sa utilizezi elementele HTML5 si proprietatile CSS3. Cursul te ajuta sa iti formezi bazele de la zero si nu sunt necesare cunostinte tehnice anterioare.

Vezi programa completa

Oportunitati la nivel global  
"Mediul digital schimba modul in care invatam, lucram si ne traim viata. Cursurile de web design iti pot deschide noi oportunitati de dezvoltare. Poti lucra pe cont propriu, te poti angaja sau iti poti dezvolta propria ta afacere."
Dana Stoica

Curs HTML + CSS - Dana Stoica

Ce voi invata in acest curs?

Cursul online Fundamente HTML5 si CSS3 iti ofera directia in care trebuie sa mergi, structurand elementele relevante asa cum ai nevoie pentru formarea bazelor web design-ului. Vei invata pornind de la lucrurile simple: cum sa inserezi imagini, sa adaugi link-uri sau liste, apoi vei trece catre lucruri mai complexe: float, position, display, pseudoclase si pseudoelemente, selectori, specificitate cat si alte lucruri de care ai nevoie si pe care nu le poti omite.

Ce editoare sa utilizezi in 2018 pentru a scrie eficient codul tau. Structura folderelor.

Cum realizezi rapid structura de baza a unei pagini HTML5 utilizand plugin-uri.

Cum sa inserezi si sa optimizezi imaginile web pentru site-ul tau.

Cum sa utilizezi elementele semantice si elemente non-semantice.

Boxmodel - ce este si cum iti reprezinti elementele intr-o pagina web.

Care sunt si cum utilizezi elementele de tip inline, block si inline-block.

Invata si stapaneste proprietatile float, clear si position (relative, absolute, fixed).

Cum sa controlezi site-ul pentru fiecare dispozitiv utilizand media query.

Intelegerea selectorilor si a specificitatii CSS in proiectele web.

 
Andrei - Front End Developer
Andrei Mocanu - Front End Developer

"In cursul online Fundamente HTML5 si CSS3 regasesti cele mai utile si importante notiuni: float, clear, position, display, pseudo clase, pseudo elemente, selectorii si multe alte lucruri pe care trebuie sa le stapanesti pentru a avea libertatea de a crea lucruri de care sa fii mandru, de a te angaja sau de a lucra pe cont propriu."

Antonio - Wordpress Developer
Antonio Dobre - Wordpress Developer

"O calatorie de o mie de mile incepe cu un singur pas. A realiza site-uri web incepe prin construirea bazelor HTML5 si CSS3. Este primul tau pas catre o cariera in web design sau programare web. Vei participa la interviuri de angajare, iar stapanirea acestor cunostinte te vor ajuta sa obtii rezultatele dorite."

STAPANESTE BAZELE HTML5 + CSS3

In acest curs vei gasi structurate cele mai importante si utile elemente HTML5 si proprietati CSS3 de care vei avea nevoie in majoritatea proiectelor tale web. Vom incepe cu lucruri simple asa cum este realizarea unui titlu, inserarea unei imagini si crearea unui link si ne vom indrepta catre lucruri mai complexe: position, display, selectori, media query sau specificitate.

flexbox flex-direction
Acestea iti vor forma o baza solida pentru dezvoltarea viitoare a site-urilor web.
 • Structura unei pagini web
 • Elemente HTML5
 • Proprietati CSS3

Programa cursului (2018)

Cursul Fundamente HTML si CSS structureaza cele mai importante elemente si proprietati si te ajuta sa iti fixezi notiunile de baza in web design. Porneste de la lucrurile simple: cum sa precizezi calea corecta atunci cand adaugi imagini in site, cum sa adaugi link-uri si liste, iar pe parcus vei trece catre lucruri mai complexe: pozitionarea elementelor, selectori sau specificitate. Dupa fixarea acest cunostinte, vom aborda intr-un alt curs, realizarea integrala a site-urilor de tip landing page, one page si multipage.

01. FUNDAMENTE HTML
02. FUNDAMENTE CSS

Teorie explicata vizual, cod scris si exemple practice

Cursul HTML5 + CSS3 este structurat in 21 de lectii pentru a intelege cat mai simplu urmarind fiecare element HTML si proprietate CSS impreuna cu exemple de cod. Iata mai jos cateva extrase din continutul cursului:

Despre autor

Numele meu este Dan Neamtu, sunt web designer independent din 2008, iar visul meu este ca intr-o zi, fiecare persoana din Romania sa poata dezvolta produse si servicii web la nivel global. Pentru asta avem nevoie de viziune, cunostinte tehnice si perseverenta.

Cursurile online
Cursurile online te pot ajuta sa iti formezi noi competente, sa obtii suport atunci cand ai nevoie si sa cunosti ceea ce trebuie sa inveti in acest moment, pentru a dezvolta cariera ta in web design.
 • Inveti in ritmul si felul tau
 • Ai acces oricand si de oriunde
 • Primesti feedback si indrumare atunci cand ai nevoie

Creeaza lucruri de care sa fii mandru

Astazi, ai una dintre cele mai bune oportunitati din istoria noastra. Poti lucra de oriunde, pentru persoane din intreaga lume, utilizand cunostintele tale, un laptop si conexiunea la internet. Pentru asta ai nevoie sa inveti cum sa utilizezi cele mai noi tehnologii si sa oferi performanta prin ceea ce faci.

Acorda tip si invata
in fiecare zi

Creeaza un program de 3-5 ore zilnic, in scurt timp vei putea face lucruri de care sa fii mandru.

Realizeaza structuri
web

Utilizeaza cunostintele dobandite pentru a realiza diverse structuri web utile in proiectele tale.

Dezvolta servicii si produse
la nivel global

Foloseste cunostintele dobandite pentru a dezvolta pe parcus servicii si produse pentru persoane din intreaga lume.

"My favorite things in life don't cost any money. It's really clear that the most precious resource we all have is time." - Steve Jobs

 

"Un curs aprofundat"  

"Un curs aprofundat pentru a intelege si stapani bazele HTML si CSS. Teorie explicata vizual, pornind de la elemente simple la elemente complexe. Il recomand tuturor celor care doresc sa invete web design si cum sa realizeze site-uri web."
Dorin Stoenescu

Iata o lectie demo: inserarea imaginilor in pagina HTML

Vei invata despre cele mai utile 3 surse de imagini gratuite pe care le poti utiliza pentru site-ul sau blogul tau, cum inserezi o imagine efectiv in pagina web, calea absoluta si relativa si alte lucruri utile.

HTML: Inserarea imaginilor

Invata acum de unde si ce dimensiuni trebuie sa descarci, unde le salvezi si cum adaugi efectiv imagini in site-ul tau.

 • Vezi TOP 3 surse gratuite cu imagini expresive si de calitate
 • Cum sa comprimi imaginile pentru o incarcare mai rapida
 • Cum sa inserezi efectiv imaginile in pagina web

6 intrebari frecvente

Iata mai jos o lista de intrebari si raspunsuri. Daca ai nevoie de mai multe informatii ne poti contacta la 0730 664 580.

Ce contine efectiv acest curs?

Cursul contine 21 de lectii video pe care le poti vedea online sau le poti descarca si paginile CSS/HTML pentru proprietatile lucrate.

Am nevoie de cunostinte HTML/CSS?

Nu. Acest curs iti ofera bazele pentru a incepe de la zero, ai nevoie doar de implicare si consecventa.

Cerinte tehnice

Ai nevoie de un laptop pe care sa poti vizualiza clipuri video, offline sau online. Pentru editarea codului poti folosi unul din editoarele: Atom, Brackets sau Sublime Text.

Pot primi ajutor atunci cand nu ma descurc?

Da. Suntem aici sa te ajutam, ne poti scrie din pagina cursului sau utilizand adresa de email, ne dorim sa obtii rezultate cat mai bune, de care sa fii mandru.

Cursul ofera diploma ANC?

Nu. Conform metodologiei actuale, cursurile online nu pot fi acreditate, fiind necesara participarea la sala de curs. Daca iti doresti asta, te asteptam la cursul de web design din Bucuresti, Bulevardul Unirii Nr. 14.

Cum se plateste acest curs?

Dupa trimiterea comenzii si autentificare, veti gasi factura proforma in contul dumneavoastra. Aceasta poate fi platita prin transfer bancar, la orice banca sau la sediul DIGITAL SKILLS (in curand si plata prin card). Ne dorim sa ai o experienta cat mai buna, daca nu esti multumit de acest curs, poti cere returnarea sumei in termen de 14 zile.

AI NEVOIE DE MAI MULTE INFORMATII? TRIMITE MESAJUL TAU!

Suntem aici sa te ajutam


 • Testimonial cursuri Web design publicat de Hilea
 • Testimonial cursuri Web design publicat de Hilea
 • Antonio
 • Comentariu mircea c
  mircea c

  Am o intrebare. As dori sa cumpar acest curs online dar as vrea sa platesc cu cardul deoarece sunt in strainatate si nu am pe nimeni in Romania. Cum as putea sa achit cursul? Multumesc mult.

 • INTREBAREA TA

  Autentificare

© 2016 DIGITAL SKILLS SRL
Registrul furnizorilor de formare profesionala a adultilor numarul 40/7082/21.10.2016
Bulevardul Unirii, Nr. 14, Sector 4, Bucuresti R.C.: J40/6400/2016, C.U.I.: 36031733, Capital social 200 RON. Telefon: 0730.664.580
Acest site foloseste cookies continuarea navigarii implica acceptarea lor Sunt de acord.

Invata cum poti seta $_COOKIES sau $_SESSION cu PHP si incepe cariera ta in programare web.

Vino la cursul de PHP+MySQL+WordPress