• Flexbox CSS - curs online complet 2018

  Stapaneste proprietatile modului CSS Flexbox, castiga timp si dezvolta layout-uri complexe mult mai simplu.
 • 15 lectii vizuale si exemple practice ce abordeaza in detaliu fiecare proprietate, valoare si concept din spatele modulului CSS Flexbox.

 • Web designer Bucuresti Autor
  Dan Neamtu
  Data publicarii
  5 Ianuarie 2017
  Pareri
    5/5 (5 Recenzii)
Curs Online CSS FLEXBOX

560 lei 750 Lei 25% reducere

Doar 3 zile la acest pret

 • Include
 • 15 lectii video usor de parcurs
 • Acces full time
 • Disponibil si pe mobil
 • Suport si indrumare
 • Acces la update-uri viitoare
 • Ai un cupon?

Descrierea cursului

Dupa acest curs vei putea sa utilizezi flexbox pentru a realiza layout-uri flexibile, sa controlezi extraspatiul sau spatiul negativ, sa aliniezi elementele pe axa principala si transversala cat si alte lucruri practice si utile in activitatea ta.

Vezi programa completa

Oportunitati la nivel global  
"Mediul digital schimba modul in care invatam, lucram si ne traim viata. Cursurile de web design iti pot deschide noi oportunitati de dezvoltare. Poti lucra pe cont propriu, te poti angaja sau iti poti dezvolta propria ta afacere."
Dana Stoica

Flexbox - Dana Stoica

Ce voi invata?

Cursul complet de flexbox te va ajuta sa intelegi atat teoria cat si practica pentru a realiza eficient layout-uri web avansate. Cursul se adreseaza web designerilor si web developerilor ce vor sa isi imbunateasca abilitatile de front end, doresc sa creasca productivitatea si sa utilizeze cele mai noi tehnologii si standarde web.

Cum sa utilizezi flexible layout module in proiectele tale web.

Cum sa utilizezi cele 6 proprietati flex pentru container.

Cum sa utilizezi cele 6 proprietati flex pentru elemente.

Cum sa controlezi extraspatiul disponibil si spatiul negativ.

Cum sa aliniezi elementele atat vertical cat si orizontal.

Cum sa distribui elementele pe in intreg spatiul disponibil.

Cum sa utilizezi proprietatea flex-direction:column pentru a aliniere verticale.

Cum sa verifici si sa adaugi suport pentru browserele ce recunosc partial flexbox.

Cum sa lucrezi eficient utilizand proprietatile flex, realizand exemple practice.

 
Andrei Mocanu - Front End Developer

"Flexbox iti asigura posibilitatea de a realiza layout-uri flexibile complexe, pozitionand elementele asa cum am nevoie pentru fiecare proiect. In 2018 nu mai poti lucra fara el. In plus, Bootstrap 4 a trecut la utilizarea proprietatilor flexbox."

Antonio Dobre - Wordpress Developer

"Daca iti doresti sa modifici sau sa dezvolti teme Wordpress, este necesar sa utilizezi standarde si tehnologii actuale, iar flexbox este una dintre ele. Vei intalni in activitatea ta si trebuie sa stapanesti fiecare proprietate."

Layouri flexibile avansate

Pentru a realiza structuri complexe, flexbox iti ofera posibilitatea de a lucra pe doua axe, fiind un element de noutate in proprietatile CSS. Poti regasi integral specificatiile pentru flexible layout module pe developer Mozilla.org. De asemenea, flex este utilizat incepand cu Bootstrap 4, intelegerea felului in care elementele se comporta fiind in stransa relatie cu stapanirea flexbox-ului.

Directia si schimbarea sensului axelor

Flexbox utilizeaza axa transversala si axa principala pentru a ordona elementele, atat sensul cat si directia acestora putand fi schimbate.
 • Axa principala
 • Axa transversala
 • Schimbarea directiei si sensului

Programa cursului

Flexbox este un modul de proprietati ce se influenteaza reciproc. Pentru a intelege cat mai bine, fiecare proprietate este detaliata si explicata vizual, creierul procesand informatia vizuala de 60.000 de ori mai rapid decat textul.

01. INTRODUCERE
02. PROPRIETATI FLEX CONTAINER
03. PROPRIETATI FLEX ITEMS
04. EXEMPLE PRACTICE
05. INCHEIERE

Teorie explicata vizual, cod scris si exemple practice

Pentru ca flexbox este un intreg modul vei intelege mai simplu urmarind fiecare lectie, scriind codul tau iar la sfarsit realizand exemple utile in practica de zi cu zi. Iata mai jos extrase din lectiile flexbox.

Despre autor

Numele meu este Dan Neamtu, sunt web designer independent din 2008, iar visul meu este ca intr-o zi, fiecare persoana din Romania sa poata dezvolta produse si servicii web la nivel global. Pentru asta avem nevoie de viziune, cunostinte tehnice si perseverenta.

Cursurile online
Cursurile online te pot ajuta sa iti imbunatatesti cunostintele, sa obtii suport atunci cand ai nevoie si sa cunosti ceea ce trebuie sa inveti in acest moment pentru viitor, indiferent de locul in care te afli in prezent.
 • Inveti in ritmul si felul tau
 • Ai acces oricand si de oriunde
 • Primesti feedback si indrumare atunci cand ai nevoie

Creeaza lucruri de care sa fii mandru

Astazi, ai una dintre cele mai bune oportunitati din istoria noastra. Poti lucra de oriunde, pentru persoane din intreaga lume, utilizand cunostintele tale, un laptop si conexiunea la internet. Pentru asta ai nevoie sa inveti cum sa utilizezi cele mai noi tehnologii si sa oferi performanta prin ceea ce faci.

Acorda tip si invata
in fiecare zi

Creeaza un program de 3-5 ore zilnic, in scurt timp vei putea face lucruri de care sa fii mandru.

Realizeaza structuri
complexe

Utilizeaza cunostintele dobandite pentru a realiza layouri si structuri flexibile, complexe.

Dezvolta servicii si produse
la nivel global

Foloseste cunostintele dobandite pentru a aezvolta teme pentru landing page-uri, one page-uri sau site-uri de prezentare.

"My favorite things in life don't cost any money. It's really clear that the most precious resource we all have is time." - Steve Jobs

 

"'Un curs foarte bine structurat'"  

"Un curs foarte bine structurat, fiecare proprietate este explicata in detaliu apoi este exemplificata prin cod. Foarte multa teorie vizuala si practica, il recomand tuturor celor care vor sa invete cum sa stapaneasca Flexbox."
Dorin Stoenescu

IATA O LECTIE DEMO: FLEX DIRECTION

Pentru a intelege flexbox, este important sa intelegi foarte bine teoria. Aceasta este prezentata vizual si cu exemple practice pentru a o putea asimila cat mai rapid. Cursul este structurat pe 3 sectiuni distincte: proprietatile aplicabile pe flex container, proprietatile aplicabile pe elementele flex si o serie de exemple practice de care ai nevoie in activitatea ta.

Flex container: Flex direction
Curs Online CSS FLEXBOX

Flex container: Flex direction

Afla in aceasta lectie ce sunt, cum functioneaza si cum isi schimba sensul cele doua axe: axa principala si axa transversala.

 • Controlul directiei elementelor
 • Directia axelor (column, row, reverse)
 • Utilizarea celor 2 axe: transversala si principala

6 intrebari frecvente

Iata mai jos o lista de intrebari si raspunsuri. Daca ai nevoie de mai multe informatii ne poti contacta la 0730 664 580.

Ce contine efectiv acest curs?

Cursul contine 15 lectii video pe care le poti vedea online pe platorma realizata sau le poti descarca si urmari pe calculatorul cu sau fara internet. Iti recomandam sa ramai online pentru a interactiona si cu alte persoane. De asemenea vei gasi paginile CSS/HTML pentru proprietatile lucrate si exercitiile finale.

Am nevoie de cunostinte HTML/CSS?

Da. Pentru cursul de flexbox ai nevoie de cunostinte de baza HTML, CSS si de asemenea de cateva luni de experienta pentru a intelege atat utilitatea flexbox cat si modul de lucru. Pentru inceput, ordinea de invatare este aceasta: fundamente HTML/CSS, Flexbox, Bootstrap 4.

Cerinte tehnice

Ai nevoie de un laptop pe care sa poti vizualiza clipuri video online sau offline. Pentru editarea codului este necesara instalarea unui editor de cod: Atom, Brackets sau Sublime Text.

Pot primi ajutor atunci cand nu ma descurc?

Da. Suntem aici sa te ajutam, sa ne cunoastem si sa dezvoltam impreuna lucruri la nivel global. Avem interese si pasiuni comune. Ne poti scrie din pagina cursului sau utilizand adresa de email, ne dorim sa obtii rezultate cat mai bune, de care sa fii mandru si care sa conteze.

Cursul ofera diploma ANC?

Nu. Conform metodologiei actuale, cursurile online nu pot fi acreditate, fiind necesara participarea la sala de curs. Daca iti doresti asta, te asteptam la cursul de web design din Bucuresti, Bulevardul Unirii Nr. 14.

Cum se plateste acest curs?

Dupa trimiterea comenzii si autentificare, veti gasi factura proforma in contul dumneavoastra. Aceasta poate fi platita prin transfer bancar, la orice banca sau la sediul DIGITAL SKILLS (in curand si plata prin card). Ne dorim sa ai o experienta cat mai buna, daca nu esti multumit de acest curs, poti cere returnarea sumei in termen de 14 zile.

AI NEVOIE DE MAI MULTE INFORMATII?

Suntem aici sa te ajutam!


 • Testimonial cursuri Web design publicat de Hilea
 • Testimonial cursuri Web design publicat de Hilea
 • Antonio
 • Comentariu mircea c
  mircea c

  Am o intrebare. As dori sa cumpar acest curs online dar as vrea sa platesc cu cardul deoarece sunt in strainatate si nu am pe nimeni in Romania. Cum as putea sa achit cursul? Multumesc mult.

 • COMENTARIUL TAU

  Autentificare

© 2016 DIGITAL SKILLS SRL
Registrul furnizorilor de formare profesionala a adultilor numarul 40/7082/21.10.2016
Bulevardul Unirii, Nr. 14, Sector 4, Bucuresti R.C.: J40/6400/2016, C.U.I.: 36031733, Capital social 200 RON. Telefon: 0730.664.580
Acest site foloseste cookies continuarea navigarii implica acceptarea lor Sunt de acord.

Invata cum poti seta $_COOKIES sau $_SESSION cu PHP si incepe cariera ta in programare web.

Vino la cursul de PHP+MySQL+WordPress