CURSURI WEB DESIGN ONLINE

Incepe si dezvolta cariera ta in web design si programare web in 2018. Formeaza-ti competente web pentru a te angaja sau a dezvolta produse si servicii pentru persoane si companii din intreaga lume. Fundamente HTML5 si CSS3, Flexbox, Bootstrap 4, Java Script ( Angular, Vue.js), PHP, WordPress, Optimizare SEO - vei invata cum sa realizezi de la zero site-uri de tip Landing Page, One Page-Multipage, teme WordPress.

FUNDAMENTE HTML5 + CSS3
(2018)

Incepe astazi cariera ta in web design si programare. 21 de lectii vizuale si exemple practice ce structureaza elementele HTML5 si proprietatile CSS3 asa cum ai nevoie pentru a fi usor de inteles.

FUNDAMENTE HTML5 + CSS3

CSS3 FLEXBOX
(2018)

Dezvolta layout-uri flexibile avansate utilizand modulul de proprietati CSS3 Flexbox. 15 lectii vizuale si exemple practice ce abordeaza in detaliu fiecare proprietate, valoare si concept din spatele modulului CSS Flexbox.

FLEXBOX CSS3

BOOTSTRAP 4
(in curs de dezvoltare)

Invata cel mai popular de framework de front-end: Bootstrap. Vezi cum sa instalezi si cum sa utilizezi elementele HTML si structurile Java Script pentru a realiza site-uri web responsive.

OPTIMIZARE SEO SI AUDIT
(in curs de dezvoltare)

Afla cum sa obtii pozitii de TOP in rezultatele Google. Vezi care sunt factorii de ranking in 2018 si cum poti optimiza site-urile tale: SEO ON SITE, SEO OFFSITE, SEO AUDIT.

CUM SA REALIZEZI UN SITE DE TIP ONE PAGE DE LA ZERO
(in curs de dezvoltare)

Invata cum sa realizezi eficient site-uri onepage. Realizare site, design responsive, meniu de navigare in aceeasi pagina, optimizare site, inregistrare domeniu, hosting si transfer fisiere pe server.

CUM SA REALIZEZI UN SITE DE TIP MULTI PAGE DE LA ZERO
(in curs de dezvoltare)

Invata cum sa realizezi eficient site-uri cu pagini multiple. Realizare site cu navigare in pagini separate, design responsive, optimizare site, inregistrare domeniu, hosting si transfer fisiere pe server.

NU AI GASIT CE CAUTAI?

ABONEAZA-TE la CURSURILE ONLINE

Dezvoltam seria cursurilor online. Daca esti interesat de un anumit curs dar nu l-ai gasit inca online, adauga numele, adresa de email si te vom anunta imediat ce acesta este gata.

Felicitari! Este cea mai buna alegere pe care o poti face astazi. Te vom tine la curent cu cele mai noi cursuri online, utile pentru tine.

Foarte util!

"Cursul de web design online iti permite sa ai cu tine informatia necesara, oriunde si oricand. Exemple concrete, template-uri comentate, coduri sursa si multe lucruri utile."
Dana Stoica
Testimonial Curs Web Design


© 2016 DIGITAL SKILLS SRL
Registrul furnizorilor de formare profesionala a adultilor numarul 40/7082/21.10.2016
Bulevardul Unirii, Nr. 14, Sector 4, Bucuresti R.C.: J40/6400/2016, C.U.I.: 36031733, Capital social 200 RON. Telefon: 0730.664.580
Acest site foloseste cookies continuarea navigarii implica acceptarea lor Sunt de acord.

Invata cum poti seta $_COOKIES sau $_SESSION cu PHP si incepe cariera ta in programare web.

Vino la cursul de PHP+MySQL+WordPress